• vrijdag 3 december

  THE UPSESSIONS

  Ska / reggae

  21:30Zwarte Ruiter

  gratis

 • ×

  The Homesick

  Wat voor band is Rats on Rafts? Ze krijgen vaak te horen dat ze post-punk zijn, mogelijk de minstzeggende muzikale vergaarbak uit de geschiedenis van Het Hokje. Wat wel zeker is, is dat je bij een Rats on Rafts show met meeslepende lange jams vol gruis en noise en experiment te maken krijgt (en dat dat heel erg genieten is).

  Over de afgelopen tijd vertellen de begaafde Rotterdammers: “We hebben een half jaar lang in isolement dag en nacht aan het album gewerkt, totdat we er van overtuigd waren dat deze wonderbaarlijke cyclus zo compleet mogelijk op de band stond”. Rotown zei het mooi: ‘Chapter 3 is min of meer Rats On Rafts’ eigen gestoorde versie van een sprookjesboek: realiteit en fictie lopen op macabere wijze in elkaar over en motiefjes keren terug als karakters uit een poppenkastvoorstelling.’

  Facebook

  Instagram

   

 • zaterdag 4 december

  MA BELLES

  Pop

  21:30Zwarte Ruiter

  gratis

 • ×

  “We zijn een duo maar kunnen wel heel veel herrie maken”, aldus Nancy Acid volgens Nancy Acid. Dit toffe bandje speelt keiharde doch genuanceerde lo-fi garagepunk. Kevin Schuit en Efrem Angela groeiden op in Aruba en werden muzikaal zwaar door 2 dingen geïnspireerd: de surf- en skatecultuur aldaar, en skatevideo soundtracks.

 • dinsdag 14 december

  SNIESTER

  HET FESTIVAL DAT SCHUURT

  FESTIVAL

  16:00ZWARTE RUITER

  40,-