DE ZWARTE RUITER KEUKEN

LunchEet je buikje rond met een goed gevoel. De Ruiter keuken staat bekend om de sensationele vegan options.Maar ook voor een ouderwets lekker broodjes bal of kroket kan je bij de Ruiter terecht.Bij ons weet je zeker dat je lunch niet alleen lekker is maar ook supervers, goed voor jou & voor de rest van de wereld.Onze keukenprins(ess)en werken met biologische producten, zoveel mogelijk uit de streek.

DinerSchuif aan voor betaalbare authentiek Thaise maaltijden en kleine gerechtjes. Passend biertje erbij en Phuket is just around the corner.Geniet van de echte Thaise smaken. We serveren je maaltijd met een palet aan toppings waarmee je jouw Pad Thai zo spicy maakt als je hebben kan.Vlees, vis, vegetarisch of vegan – er zijn lekkere opties voor iedereen.

De Tesla onder de keukensDe Zwarte Ruiter keuken geeft op de Grote Markt de toon aan in futureproof koken. Als eerste werken we aardgasvrij, rijden elektrisch langs onze lokale leveranciers en werken met de meest energiezuinige en waterbesparende apparatuur.

eten-inline

TEQUILABAR

Do as the Mexicans do
Het goedje dat je leerde shotten, overgeven en weer doorgaan wordt nog vaak verkeerd begrepen. Wil je een tequila op de traditionele manier drinken, dan drink je hem puur. Geen limoen, geen zout en geserveerd op kamertemperatuur. Zeker het proberen waard.

Kwaliteitstequila wordt van 100% agave gemaakt
Maar zeker niet alle flessen voldoen hier aan. Om wettelijk tequila te heten hoeft de drank voor maar 51% uit agave te bestaan. Dit wordt dan aangevuld met een distillaat van suikerriet. De tequila puro is de cognac van de agavedistillaten. Elke goede fles tequila heeft een uniek serienummer. Zo weet je zeker dat je een echte uit de Mexicaanse regio Jalisco aan het drinken bent.

Benieuwd naar het echt goede spul? Kom proeven aan de bar. En niet meteen om zout & citroen zeuren dus.