BOSS CAPONE & PATSY:

Als twee sterren elkaar raken ontstaat er spectaculair vuurwerk! Twee ultieme podium sterren zijn in elkaars baan gekomen en hebben elkaar keihard geraakt. Door de ontstane fusie breken er hete tijden aan. Vergeet klimaatverandering, dit is anders…

Dit is puur genieten van “Boss Capone & Patsy”. Ze ontmoeten elkaar in broeierige ska & early reggae tunes, omringd door top muzikanten uit de Nederlandse ska- en reggae scene, the Upsessions.

Boudewijn ‘Boss Capone’ van Trigt, is frontman en bandleider van The Upsessions en Boss Capone. Hij staat al jaren bekend om zijn zelf geproduceerde ska -en reggae albums, uitgebracht op Excelsior Recordings. Hij werkte samen met Grammy-award winnaar Lee’ Scratch’ Perry, tourde de wereld over en zijn liedjes werden gebruikt in diverse films en series.

Renske ‘Patsy’ de Boer kennen we nog als de razend energieke frontvrouw van Mr. Wallace en the Originators. Oorstrelend en oogverblindend. Met een jazz bachelor op zak weet ze alle zalen en festivals op zijn kop te zetten en zong ze voor Koning Willem-Alexander. Nu is deze koningin terug waar ze het liefst is….op het podium met haar reggae koning.

 

Facebook
Instagram