MOYO :
Pittig, juicy, vol energie, maar vooral gewoon lekker.
Een frisse wind tussen de mainstream “radio-pop”, zwevend tussen indie-pop en knallende, alternatieve, psychedelische pop-rock is MOYO dynamisch. Nummers bestaan uit een interessante mix van snoeiharde gitaren en pakkende synthesizer melodieĆ«n, voeg hier metaforische en opvallende arrangementen aan toe en dan is het MOYO-pakket compleet.
Samen startten ze een uitgebreid schrijfproject, en in maart 2019 is de eerste officiƫle presentatie van MOYO. Een volle agenda in 2019 en 2020, want naast podia zoals Parkpop en het UIT Festival maar ook het oude vertrouwde PAARD, zijn ze nu ook te zien in de Zwarte Ruiter.

Facebook
Instagram

THE TAMBLES:
Gouda is meer dan kaas alleen. Luister maar naar het Goudse viertal The Tambles. Ze grijpen je bij je strot en knijpen tot de tranen je in de ogen staan. Maar dan van geluk natuurlijk!
Sixties-rock met invloeden van country en slepende psychedelische garage. Na een succesvolle tour in Spanje. en uitverkochte zalen als voorprogramma van Supergrass ging de wereld op slot. The Tambles trokken zich terug in hun nederige garage waar ze al tien jaar repeteren. Met z’n vieren schreven ze hun meest veelzijdige plaat ooit. ‘Scrapping by’ heeft alles wat je in de late jaren ’60 hoorde maar de nummers zijn fris en de riffs heb je zeker nog niet eerder gehoord.
Facebook
Instagram

ZWARTE RUITER TIP

YELLOFOX

zaterdag 12 november