NESTTER DONUTS:

Deze jongeman komt uit Alicante/Barcelona in Zuid-Spanje, waarschijnlijk de vreemdste, grootste en wildste flamenco-trash eenmansband sinds mensenheugenis.

Geboren in 1993 in een flamenco-spelende familie van vrachtwagenchauffeurs, kwam hij in contact met Britse en Nederlandse toeristen die daar op vakantie waren en nam hun muziek mee naar huis. Daar creëerde hij vervolgens deze merkwaardige mix van flamenco + trash en vormde zijn eigen eenmansorkest. Hij tourt momenteel intensief door heel Spanje en Europa, onder andere als gastmuzikant van Suicide Generation. Hij bevindt zich diep in het moeras van de wilde Trash Rock’n’Roll en is absoluut de Spaanse uitdaging voor Hasil Adkins (de god van alle manbands) met zijn liefde voor flamenco. Hij heeft muziek geërfd van zijn ouders, maar zijn tweelingbroer moest een echte baan leren, terwijl Nestter het zwarte schaap van de familie bleef.

Op het podium is hij meestal naakt en bezweet aan het einde van het concert, en bespeelt hij de maracas met zijn geslachtsdelen en martelt zijn flamenco-Trashgitaar als geen ander. Hij is een primitieve wildeman die een maagdelijk publiek verleidt en is de enige Donut die zichzelf Nestter mag noemen. Verwelkom Spanje’s nummer 1 Nutjop en laat Nestter Donuts je verleiden in de wereld van wilde, wilde rock’n’roll flamenco-trash.

 

Facebook

 

Ps.

Na Nestter Donuts pakken we m knetterhard door met MOTORKONTJE

ZWARTE RUITER TIP

MINKO

ROCK & ROLL