Het rondreizende festival De Popronde is weer van start en dit weekend wordt Den Haag aangedaan. In de Zwarte Ruiter kunnen we veel postpunk verwachten.
HOOFS
Op het snijvlak van postpunk-noise en ander luid werk, vinden we Hoofs. De band kent volgens 3voor12 geen subtiliteit en dat is juist waar wij naar snakken. Geen gelikte hooks, niet teveel nadenken, gewoon beuken.

Facebook
Instagram

IOANA IORGU
Ioana Iorgu drumt, speelt gitaar, schrijft songs en heeft zichzelf alles aangeleerd. De Groningse artiest graaft met verontrustende postpunk onder je huid en gaat daar niet weg tot de laatste noot heeft geklonken. Enge visuals maken het geheel af. Ioana Iorgu, die live samenspeelt met drummer Ollie Becker, wil er zeker van zijn dat je haar niet vergeet.

Facebook
Instagram

FEMME FUGAZI
Femme Fugazi omschrijft zichzelf als boze muziek voor nog bozere meisjes. Spoken word gecombineerd met postpunk en een mentaliteit als die van IDLES en METZ. Ondanks dat het viertal pas sinds 2022 samen op de planken staat, zijn er al veel hoogtepunten op het palmares van de band bij te schrijven; voorprogramma’s van Claw Boys Claw en MODEL/ACTRIZ en de onlangs uitgekomen single ‘Suffocate In Silence’. Hopelijk kan deze show ook een hoogtepunten worden toegevoegd.
Facebook
Instagram

ZWARTE RUITER TIP

Sniester

24 & 25 mei