SUNFIRE:

De band Sunfire doet letterlijk en figuurlijk heel wat stof opwaaien. Op vele festivals, poppodia en theaters door heel europa brengt de Haagse formatie hun eigen innovatieve Western folk stijl, een smakelijke mix van stevige americana, folk, country, bluegrass, rock en roots. Overal waar dit vijftal komt gaat het dak eraf tijdens de energieke liveshows.

Gehuld in de laatste mode van de laat-19e eeuw en gewapend met muzikaal vakmanschap brengt Sunfire meeslepende verhalen en opzwepende muziek uit het Oude Westen, waarbij stilstaan geen optie is. Hou je hoed stevig vast, want deze pioniers van de Western Folk Scene nemen je mee en laten je niet meer gaan.

OL’ TANNERS: KICK & A BURN:

Waar het hart vol is, maken we drank van. Zo dacht Sunfire er ook over. In samenwerking met Brouwerij Ijssel brengen ze daarom een nieuw bier op de markt: Ol’ Tanners Kick & A Burn. Dit gewaagde blonde bier is een krachtpatser van 7,6% en barst van de heldere, frisse smaken zoals van een pils. Maar laat je niet misleiden door het gladde uiterlijk: dit brouwsel is allesbehalve gewoon. Het is een vermomde Dubbel, met een complexe mix van smaken en een vleugje gember die je smaakpapillen doet tintelen. En voor wie van een beetje avontuur houdt: dit bier heeft het! Szechuan-pepers voegen een subtiele verbranding toe aan de afdronk, waardoor elke slok een onvergetelijke ervaring wordt. Na een lange dag in het zadel is er niets zo lekker als een koud, amberkleurig brouwsel met een beetje kruiden en al dat lekkers.

Facebook
Instagram

 

ZWARTE RUITER TIP

WILD ROOSTER

RAISE A LITTLE HELL!