THE KOALAZ :
De kritische teksten spoken rond in je hoofd terwijl de groovy drums, diepe bass en spacey gitaarriffs je lichaam en ziel laten op gaan in een golf, en wanneer die golf omslaat vind je jezelf terug, dansend als een hippie, zonder je het zelf in de gaten had!
The Koalaz is een 4-koppige psychedelische, reggae, indie rockband, die in 2019 een volle zaal in de Melkweg volledig plat speelden. Ook waren ze onder andere te zien op Enter The Wave, Popronde 2019 en verkochten ze op eigen houtje de Qfactory uit! Ze komen nu naar Den Haag toe om te laten zien wat ze in petto hebben!

Facebook
Instagram

GECKO CLUB :

Gecko Club’s uninieke sound blijft de aandacht trekken van alle uithoeken in het VK. De mengelmoes van indie, reggae en surfrock heeft als resultaat dat de Gecko Club niet te missen is als een van Engeland’s must-see bands.  De moeiteloze switch tussen uptempo en laidback zorgen ervoor dat woorden zoals ‘London’s party band’ steeds vaker en vaker in het rond worden gegooid wanneer de Gecko Club op de planken staat.  De vier mannen uit London zijn klaar om de strijd aan te gaan en de vruchten van hun harde werk aan de wereld te laten horen.

Facebook

Instagram

ZWARTE RUITER TIP

SNIESTER 2022

27 & 28 MEI