THE CAVEMEN:

Vier idioten uit het Stenen Tijdperk die leven en bloeden voor rock’n’roll. Alles in hun optreden schreeuwt om frustratie, woede en een razende energie die het tot een ware ervaring maakt.

The Cavemen ontstonden op de middelbare school uit een gedeelde liefde voor lijm en wilde rock’n’roll. Na enkele jaren drinken en rondhangen in verschillende kelders, kerkhoven en parkeergarages in Aukland, scherpten The Cavemen rond 2012 hun trogloditische leven aan om de wereld terug naar het Stenen Tijdperk te brengen.

Ze worden beschreven als een kruising tussen de Gun Club en The Cramps met een geluid dat overeen komt met GG Allin en the Dwarves en een heleboel andere gedegenereerde lo-fi punkgroepen

Facebook
Instagram

THE COVIDS:
Punk is terug! In de jaren 70 was punk rebels, revolutionair, schoppen tegen alles. The Covids zien het net weer even anders. Je hebt nu juist ontspanning nodig met al die problemen in de wereld. Dan is het gewoon goed om lol te maken en wat leuks te doen. Een vrolijke revolutie!
Ontstaan in een epidemie, hebben ze dit als geuzennaam aangenomen. Het viertal hebben elkaar leren kennen op de enige plek toepasselijk, de horeca. Op hun vaste hangout zijn ze als het waren familie geworden. Bereid je voor op een avond lang dansen tot je voeten erbij af vallen en badkuipen vol plezier. Dat hebben we wel verdient nadat ons dat zo lang is afgenomen.
Facebook
Instagram

ZWARTE RUITER TIP

CHANGE THE MOOD

vrijdag 30 september