THE CRAZY ROCKERS:

The Crazy Rockers, de oudste rockband van Nederland, hebben een iconische plek in de Nederpop en Nederlandse muziekgeschiedenis veroverd sinds hun eerste optreden in 1959! Woody Brunings en Eddy Chatelin hebben de Koninklijke onderscheiding van Ridder in de Orde van Oranje-Nassau mogen ontvangen van Burgemeester Jan van Zanen. Dit gebeurde in het PAARD op 22 december 2023.

Deze legendarische band heeft de wereld over gereisd, met shows door Europa, Amerika en Indonesië. Onder de charismatische leiding van Woody Brunings, omarmen ze diversiteit met leden uit verschillende delen van het voormalige Nederlandse Koninkrijk, een symbool van respect en inclusiviteit. De Crazy Rockers blijven podia rocken met nieuwe leden en hun tijdloze muziek heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de muziekwereld. Sommige bandleden hebben zelfs succesvolle carrières buiten de muziek! Met meer dan  65 jaar rockgeschiedenis achter zich, laat The Crazy Rockers een blijvende erfenis na die in steen gebeiteld is.

65 JAAR GELEDEN:

Het eerste optreden van The Crazy Rockers vond plaats in het Haagse café La Gaité in 1959. Het huidige café, restaurant en poppodium DE ZWARTE RUITER. Een geweldig no nonsense locatie met een enthousiast publiek. Een ontmoetingsplaats voor vele oude bekenden en daardoor dus de perfecte plek voor een jubileum matinee.

Een echte thuiskomer!

Meer weten? Neem een kijkje op de website van THE CRAZY ROCKERS

ZWARTE RUITER TIP

WILDE ROOSTER FESTIVAL

THÉ ROOTS MUSIC FESTIVAL OF THE HAGUE