LAURA PALMER:
Opgericht in 2012, is deze band niet alleen vernoemd naar de hoofdpersoon in de beste serie ooit gemaakt, maar willen ze ook misleiden door mensen te laten denken dat ze gaan luisteren naar zo’n typische singer-songwriter. Dan schrik je wel even wanneer Laura Palmer begint te spelen.
Laura Palmer combineert gelaagde gitaren in melodieuze songs. De belichaming van Shoegaze, met een snufje moderne experimentatie. Laura Palmer is een vierkoppige act die catchy gitaar hooks balanceert met zweverige Drones, versterkte gitaar Noise en experimentele vocale manipulatie. Bovendien zijn ook invloeden uit het hedendaagse post-rock sound te horen.

Facebook
Instagram

THOSE WHO DIDN’T:
Those Who Didn’t is een Antwerps viertal dat de instrumenten al het woord laat doen.
Met een stijl die omschreven wordt als Post-Everything en Pre-Nothing, maken ze pakkende nummers die naar je schreeuwen, zonder enige zang.
Deprimerende feel-good nummers die je in je ballen trappen en je oren binnendringen als wormen, zonder de intentie om weg te gaan.
Als je de band live ziet, zorg er dan voor dat je een zonnebril en twee paar oordopjes draagt, anders zul je doofstom en blind achterblijven.

Facebook

Instagram

ZWARTE RUITER TIP

WAP SHOO WAP PRESENTS: THE CAVEMEN + THE COVIDS + WAP SHOO WAP DJ SET

vrijdag 23 september