SUPERSONIC BLUES

Met een gezonde obsessie voor alles underground klapte Supersonic Blues jaren geleden de Haagse scene in. Vanuit krochten en ondergrondse hoekjes werd de moddervadsige heavy blues en rock n’ soul gespeeld. Het drietal ontwikkelde zich tot een graag geziene gast, een band die meerdere keren een spot op Sniester invulde en vooral een act waar je altijd van op aan kunt voor wat betreft oerdegelijke fuzz. Nu tien jaar later is de heavy fuzzed out dad rock, zoals ze het zelf noemen, tot een nieuw hoogtepunt gekomen. Een punt waar je als luisteraar alleen maar meer wilt. Onverzadigd en eeuwig dorstig naar meer, zo verlaat je een show van Supersonic Blues.

Facebook
Instagram

ASBEST BOYS

Deze hardcore-punk moloch is die spreekwoordelijke stoomwals die niets uit de weg gaat. All the way uit Haarlem, komt dit viertal met een sonische aanval op het publiek die zijn weerga niet kent. Alle hoop is verloren en met elke riff lijkt een stukje van je ziel af te brokkelen. Val neer op je knieën en bid om een wonder, maar het lijkt een onmogelijke opgave te worden. Asbest Boys laten geen spaan heel.

Facebook
Instagram

BLACK TARANTULA

Black Tarantula is de enige netherkraut-band ter wereld. Dan horen we je denken: “netherkraut, wat is dat ook alweer?” Maar wij zijn geen muziekschool, dus we gaan jullie niet uitleggen dat dit een mengelmoes van psychedelische garage, kraut en surf is. Wat we jullie wel kunnen vertellen is dat de achtergrond van de band in nevelen gehuld is. Zo is drummer Jesus elke zes weken op volle zee te vinden en zegt organist Sun Rob een directe afstammeling te zijn van zonnegod Ra en geregeld in een vliegende schotel de aarde rond te vliegen. Het meest opvallend van de troep is gitarist Mr. Escobar, AKA. “The Colombian Connection”. Deze Colombiaan heeft naar het schijnt de arm van zijn favoriete gitarist af laten hakken en aan zijn eigen lichaam vast laten naaien. Dus reken maar dat de band een mopje kan spelen!

Facebook
Instagram

ZWARTE RUITER TIP

MAGGOT HEART

zaterdag 18 mei